fbpx

Overnachten Amsterdam Centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam en verblijf je voor enkele nachten in de hoofdstad? Parkeer je auto midden in het centrum in de goedkoopste parking in Amsterdam centrum. In Amsterdam is altijd wat te beleven. Blijf gerust voor een langere periode. De stad zit vol goede hotels, leuke uitjes en heerlijke restaurants.

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

Met de auto naar Amsterdam is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad, maar niet wanneer je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Je parkeert bij ons de hele dag voor slechts € 45. De ligging van onze parking is ideaal, direct naast het Amsterdam Centraal Station. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. De grootste bezienswaardigheden liggen gewoon op loopafstand. Ook vertrekt op de hoek het Openbaar Vervoer verder de stad in.

Klik hier voor meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Goede hotels in Amsterdam

In Amsterdam vind je een breed aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Er zijn hier vele hotels. Voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een budgethotel, een lux vijf sterrenhotel of een plek geschikt voor het hele gezin. Met meer dan 41.000 bedden is er veel te kiezen in Amsterdam. Om de keuze wat gemakkelijker te maken zetten wij er alvast vijf voor je op een rij:

Amadi Park Hotel

Overnachten in Amsterdam? Dit hotel ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk en Van Gogh museum. Het is een milieuvriendelijk hotel met geweldige designkamers. Absolute aanrader voor ieder die op zoek is naar een bijzondere overnachting.
Meer informatie over Amadi Park Hotel.

Hampshire Eden Hotel

Een andere tip is het Hampshire Eden Hotel. Dit hotel ligt midden in het centrum van de stad net om de hoek van het beroemde Rembrandtplein. Bij dit hotel kun je bij de 24-uurs receptie fietsen huren. Ideaal om Amsterdam mee te ontdekken.
Meer informatie over Hampshire Hotel Amsterdam

Hotel Piet Hein

Het Piet Hein Hotel ligt op maar 200 meter van het centrum. Te voet loop je naar de leukste musea op het museumplein of wandel je door het Vondelpark. Het hotel is gevestigd in drie herenhuizen. De kamers hebben een prachtig uitzicht over het Vondelpark.

Meer informatie over Hotel Piet Hein.

NH Carlton Amsterdam

Dit hotel ligt midden in het centrum in de buurt van de mooiste grachten. Het NH Carlton is een lux hotel met terras en uitzicht over de Bloemenmarkt. Binnen enkele minuten en je op de Kalverstraat. Dit is een uitstekend hotel met goede service.
Meer informatie over NH Carlton Hotel.

Grand Hotel Amrath

Dit is een geweldig lux vijf sterrenhotel in het hart van de stad. Het hotel ligt op slechts 350meter afstand van de parking. In het bijbehorende restaurants Seven Seas worden geweldige gerechten geserveerd. Dit hotel is mede dankzij de ligging ideaal voor een overnachting in Amsterdam. Met het OV dat op de hoek stopt, ontdek je gemakkelijk de hele stad.
Meer informatie over Grand Hotel Amrath.