€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

Parkeren in de buurt van het hotel kan tegen reguliere tarieven €65 per dag kosten. Dat is onnodig duur. Parkeer midden in het centrum, net naast centraal station.

Voordelig parkeren bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft. Je bespaart al gauw ± €52 per dag.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Grand Hotel Amrâth ligt in het hart van Amsterdam. Dit luxe 5-sterrenhotel bevindt zich op slechts 350 meter van het centraal station en de parking. Het restaurant Seven Seas serveert ’s avonds Franse en internationale à-la-cartegerechten in een elegante setting. Gasten kunnen genieten van drankjes, hapjes en zelfs een high tea in de bar van het hotel, die is ingericht in een klassieke stijl met houten lambrisering. Bij het Centraal Station vertrekt de bus-, tram- en metro waarmee je eenvoudig bij alle beroemde bezienswaardigheden komt.

Informatie, contactgegevens en adres Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Prins Hendrikkade 108
1011 AK Amsterdam

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website