€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

Wanneer je meerdere dagen overnacht in Amsterdam wil je niet teveel geld kwijt zijn aan parkeren. Parkeren in de buurt van het Amrâth hotel kan tegen reguliere tarieven oplopen tot zo’n €65 per dag. Dat is onnodig duur! Parkeer midden in het centrum, net naast centraal station, bij Parking Centrum Oosterdok in de goedkoopste parking van het centrum. 

Voordelig parkeren bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Ben je op zoek naar een geschikte parkeerplek vlakbij het Grand Hotel Amrâth? Op slechts acht minuten loopafstand van het hotel ligt Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft. Je betaalt namelijk slechts € 20 voor een hele dag parkeren. Bereken vooraf je tarief met onze handige online calculator. Over parkeerplek hoef je je geen zorgen te maken. Parking Centrum is namelijk ook de grootste parking van de binnenstad.

Bekijk hier de tarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam, geweldig hotel in hartje Amsterdam

Grand Hotel Amrâth ligt midden in het centrum van de Nederlandse hoofdstad. Dit heerlijke luxe 5-sterrenhotel bevindt zich op slechts 350 meter van het centraal station en de parking. Het restaurant Seven Seas serveert ’s avonds Franse en internationale à-la-cartegerechten in een elegante setting. Gasten kunnen genieten van drankjes, hapjes en zelfs een high tea in de bar van het hotel, die is ingericht in een klassieke stijl met houten lambrisering. Bij het Centraal Station vertrekt de bus-, tram- en metro waarmee je eenvoudig bij alle beroemde bezienswaardigheden komt.

Meer informatie over Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Waar vind ik Amrâth hotel?

Prins Hendrikkade 108
1011 AK
Amsterdam

Let op: werkzaamheden Oosterdok en rondom CS

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade. Rijdt daarom via de Piet Heinkade – Kattenburgerstraat – Prins Hendrikkade (houdt de rechterbaan aan) – ODE brug.

Meer informatie Verder naar website