€ 20
vakantietarief
voor 5 - 24 uur parkeren.

eerste 5 uur:
€1 per 12 min.
-
langer dan 5,
tot 24 uur:
€20

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Skylounge Amsterdam

Goedkoop parkeren in centrum Amsterdam

Elke metropool heeft een unieke plek om de stad vanaf grote hoogte te ontdekken. Amsterdam heeft de SkyLounge Amsterdam, een bekroonde dak lounge bar met uitzicht op deze unieke metropool. SkyLounge Amsterdam biedt u een panoramisch uitzicht over het meest energieke hoofdstad van Europa, 365 dagen per jaar.

Parkeren Skylounge Amsterdam Amsterdam.

Kom je naar Amsterdam? Bespaar dan op je parkeerkosten. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts €20.Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam.

Parkeer goedkoper dan op straat.
Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Skylounge Amsterdam Amsterdam.

De Skylounge Amsterdam is een ontzettend leuke locatie in Amsterdam. Je geniet van het mooiste uitzicht over de stad. Overdag kun je er terecht voor al je afspraken, zowel zakelijk als privé. De lunchkaart is hier uitstekend en de cocktails zijn een van de beste van de stad. In de avond kun je er dineren en mixen Dj’s en Cocktailshakers de perfecte atmosfeer. De Skylounge Amsterdam bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en onze parking. Het is een absolute aanrader voor iedere bezoeker aan Amsterdam.

Meer informatie over Skylounge Amsterdam