€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Skylounge Amsterdam

Goedkoop parkeren in centrum Amsterdam

Elke metropool heeft een unieke plek om de stad vanaf grote hoogte te ontdekken. Amsterdam heeft de SkyLounge Amsterdam, een bekroonde dak lounge bar met uitzicht op deze unieke en prachtige stad. SkyLounge Amsterdam geeft je een panoramisch uitzicht over het meest energieke hoofdstad van Europa, 365 dagen per jaar.

Parkeren Skylounge Amsterdam Amsterdam.

Kom je naar Amsterdam? Bespaar dan op je parkeerkosten. Je betaalt namelijk voor een dag parkeren € 20. Maar nog voordeliger is het tarief in de avond. Je betaalt namelijk slechts € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00). Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je goedkoper. Maak gebruik van het avondtarief en geniet van een heerlijke avond uit in de SkyLounge. Deze bar ligt om de hoek van de parking en is ook voor de BOB een prachtige locatie om van de nacht te genieten!

Parkeer goedkoper dan op straat.
Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

SkyLounge Amsterdam Amsterdam.

De SkyLounge Amsterdam is een ontzettend leuke locatie in Amsterdam. Je geniet van het mooiste uitzicht over de stad. Overdag kun je er terecht voor al je afspraken, zowel zakelijk als privé. De lunchkaart is hier uitstekend en de cocktails zijn een van de beste van de stad. In de avond kun je er dineren en mixen Dj’s en Cocktailshakers de perfecte atmosfeer. De SkyLounge Amsterdam bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en onze parking. Het is een absolute aanrader voor iedere bezoeker aan Amsterdam.

Meer informatie over SkyLounge Amsterdam