€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren Science Center NEMO

Goedkoop parkeren centrum Amsterdam

NEMO is het grootste science center van Nederland. Een bezoek aan Science Center NEMO kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Science Center NEMO – Oosterdok 2

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
's Avond en 's nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 1 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Science Center NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland. Het is een geweldig museum om naartoe te gaan met het hele gezin. Op vijf verdiepingen is van alles te ontdekken. NEMO toont tentoonstellingen op het gebied van wetenschap en technologie. Je ruikt, voelt, hoort en ziet de wereld. Bij Science Center NEMO draait het om leren en ontdekken.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Science Center NEMO

Oosterdok 2
1011 VX
Amsterdam
Meer informatie over Science Center NEMO.