€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren Pathé Tuschinski – Amsterdam

Parkeer voordelig bij filmbezoek in Amsterdam

Pathé Tuschinski is een van de mooiste bioscopen van de stad en misschien ook wel van het land. In het bijzondere en oude gebouw draaien veel verschillende films. Voor ieder wat wils dus! Kom je met de auto naar Amsterdam? Dat is geen enkel probleem! Je parkeert namelijk eenvoudig en voordelig op loopafstand van de bioscoop in Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum.

Parkeren bij Pathé Tuschinski – Reguliersbreestraat 26-34

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Geniet van de stad en een bezoek aan de bioscoop. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum, vlakbij Tuschinski. Ook is de parkeergelegenheid  makkelijk aan te rijden. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Kom je een dagje? Maak dan gebruik van het voordelige dagtarief van € acf field=”tarieven_dag” post_id=”option”]. Kom je in de avond naar de film? En zoek je een plek waar je wat korter voordelig kan parkeren? Dan ben je ook bij Parking Centrum aan het juiste adres. We hebben namelijk een zeer voordelig avondtarief. Met het Night Time Tarief betaal je slechts € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00).

Meer info over parkeertarieven van Parking Centrum.

Pathé Tuschinski

Deze oude bioscoop bestaat al sinds 1921 en heeft een geweldige ambiance. Pathé Tuschinski staat bekend om de spetterende filmpremières. Maar ook tijdens het reguliere programma geniet je in stijl van de nieuwste films. Je ziet de oude lichtkoepels waarin de kleuren langzaam samensmelten, de rijke schilderingen in de wandelgangen, de wonderlijke Moorse en Japanse kamer, de wandbekleding van zeldzame hout- en marmersoorten. Er zijn verschillende filmarrangementen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld met zijn tweeën in een tweezitsfauteuil naar de film kijken, inclusief een hapje en drankje.

Bekijk het programma van Tuschinki op de officiële website van Pathé.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Pathé Tuschinski

Reguliersbreestraat 26-34
1017 CN
Amsterdam
Meer informatie over Pathé Tuschinski.