€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren Pathé De Munt – Amsterdam

Goedkoop parkeren centrum Amsterdam

Vlakbij Pathé Tuschinski bevindt zich Pathé De Munt. Hier draaien veel verschillende soorten films en het programma is altijd actueel. Plof neer in de comfortabele stoelen en wordt meegezogen in een totaal andere wereld. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. ’s Avonds naar de film? Dan parkeer je zelfs nog goedkoper!

Parkeren bij Pathé De Munt – Vijzelstraat 15

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze parkeergelegenheid ligt namelijk midden in het centrum van de stad en is makkelijk aan te rijden. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Zo betaal je, wanneer je langer dan vijf en korter dan 24 uur komt parkeren, maar € 20. En kom je later in de avond naar de film? Dan betaal je nog minder! Je betaalt namelijk slechts 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00). Zo wordt parkeren tijdens een bezoek aan Pathé De Munt nog voordeliger.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
Meer informatie over het avondparkeren.

Pathé De Munt

Er zijn een aantal mooie bioscopen in Amsterdam, waaronder Pathé De Munt. Deze bioscoop heeft een zeer divers filmaanbod. Hier draaien de nieuwste films, maar worden ook geregeld filmmarathons georganiseerd. Pathé De Munt is een fijne bioscoop in het centrum van de stad. Ideaal dus voor een heerlijk avondje uit in Amsterdam!

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Pathé De Munt

Vijzelstraat 15
1017 HD
Amsterdam
Meer informatie over Pathé De Munt.