€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren La Rive (Amstel Hotel)

goedkoop parkeren bij La Rive Jordaan

Zoek je een goed restaurant in het centrum van Amsterdam? Onze tip: restaurant La Rive. Dit restaurant zit gevestigd in het Amstel Hotel in de Jordaan. Je proeft hier de heerlijke Frans-mediteraanse keuken. Parkeer je auto om de hoek bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum van de Nederlandse hoofdstad. 

Restaurant met Michelinster in Amstel Hotel

Het is natuurlijk niet voor niets dat dit geweldige restaurant een Michelinster heeft. Het eten is hier werkelijk fantastisch en de bediening top. De wijnen passen uitstekend bij de gerechten. De sfeer is hier gezellig en open. Geniet van een heerlijke culinaire avond uit en boek een tafel in dit toprestaurant.

Recensies en reviews van La Rive (Amstel Hotel) op Iens lees je hier.
Reviews van La Rive (Amstel Hotel) op Tripadvisor lees je hier.

Meer informatie over overnachten bij InterContinental Amstel Amsterdam.

Met de auto naar La Rive (Amstel Hotel)? Parkeer in het Centrum.

Heb je een tafel gereserveerd bij la Rive? Je kunt het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De parking is de goedkoopste in het centrum van de stad. Hij is gemakkelijk aan te rijden en om de hoek vertrekt het Openbaar Vervoer dat je voor de deur van het Amstel Hotel afzet. Je betaalt voor een hele dag parkeren slechts 20. Onze parking bestaat uit meer dan 1300 plekken dus er is altijd een geschikte parkeerplaats te vinden. Reserveren is dan ook niet nodig. Wil je vooraf berekenen hoeveel je precies kwijt zult zijn aan parkeerkosten? Vul dan hier onze online calculator in.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

 

La Rive (Amstel Hotel)
Professor Tulpplein 1r
1018 GX, Amsterdam