€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren bij NEMO Science Museum

Parkeren NEMO Science Centre

Breng je een bezoek aan het NEMO Science Museum? Dan parkeer je het goedkoopst in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loop je via de loopbrug in slechts 4 minuten naar NEMO! Ontdek het grootste science center van Nederland en wordt nieuwsgierig naar de wereld van de wetenschap en technologie. 

NEMO Science Museum, het meest leerzame uitje in Amsterdam

Dit bijzondere museum ligt direct naast het Centraal Station en Parking Centrum Oosterdok. Het museum is gevestigd in één van de modernste architectonische hoogstandjes van Amsterdam. Je ontdekt het bijzondere van de alledaagse dingen. Met interactieve opstellingen, workshops en demonstraties laat NEMO je met nieuwe ogen naar de wereld kijken. Het museum is geschikt voor het hele gezin. Jong en oud, iedereen leert hier meer over de bijzondere wereld van de wetenschap en technologie.

Voordelig parkeren naast NEMO Science Museum

Parking Centrum betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Voor slechts € 20 parkeert u 24 uur* in de binnenstad. Bezoekers van NEMO hebben bij Parking Centrum bovendien een streepje voor. Op vertoon van uw inrijkaart bij de kassa van NEMO Science Museum krijgt u 30% korting op uw parkeerkosten.

De NEMO-korting geldt voor de eerste vijf uur (€ 1 per 10 minuten), na vijf uur gaat het vaste tarief van € 20 in voor 24 uur parkeren en geldt de 30% korting niet.

Naar de website van NEMO

* Naar de parkeertarieven van Parking Centrum.