€ 20
vakantietarief
voor 5 - 24 uur parkeren.

eerste 5 uur:
€1 per 12 min.
-
langer dan 5,
tot 24 uur:
€20

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren bij Hannekes Boom

Op slechts enkele minuten loopafstand ligt een van de leukste cafe/restaurants van Amsterdam: Hannekes Boom. In de zomerperiode kun je hier heerlijk genieten van het weer en de omgeving op het gezellige terras. Hannekes Boom is ideaal om een dagje Amsterdam mee af te sluiten. Je kunt hier namelijk ook heerlijk dineren. Kortom, aanrader!

Parkeren bij Hannekes Boom – Dijksgracht 4

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok (op enkele minuten loopafstand van Hannekes Boom) en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Lang-parkeerders krijgen bij ons korting. Je betaalt als je langer dan vijf uur bij ons parkeert slechts €15 in totaal. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
's Avond en 's nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 1 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Hannekes Boom Amsterdam

Hannekes Boom bestaat al sinds 1662. Er is een groot terras aan het water en er zijn geregeld creatieve en culturele activiteiten. Voor een goede prijs geniet je hier van de lekkerste maaltijden. Hannekes Boom is een bekende hotspot in Amsterdam. Je hebt hier prachtig uitzicht en bevind je buiten de drukte van de stad. Je zit heerlijk aan het water.

Wil je meer weten over Hannekes Boom? Klik dan hier.