€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren bij Hannekes Boom

Parkeren bij Hanneke's Boom Amsterdam

Hannekes Boom is een geliefde hotspot onder de Amsterdammers. Deze bar/restaurant/culturele ontmoetingsplek ligt aan het water, midden in het centrum van de stad, op slechts enkele minuten loopafstand van Parking Centrum Oosterdok. In de zomer vind je hier verkoeling op het gezellige terras en in de winter verwarmende drankjes en gerechten. 

Hannekes Boom, de leukste bar in Amsterdam

Deze populaire plek is een echte verborgen parel in de stad. De bar ligt vrij verborgen aan het water, tegenover NEMO Science Museum. Je zit hier gezellig aan de waterkant terwijl je even weg bent van de drukte en hectiek van de stad. Kom even tot rust met relaxte muziek op de achtergrond en prachtig uitzicht over het water. Hanneke serveert heerlijke cocktails, verkoelende drankjes, en geweldige lunch en diner. Naast bar en restaurant heeft Hannekes Boom ook een expositieruimte en zijn hier geregeld optredens met liveband en dj’s. Vooral op zondag is er vaak een muzikaal programma. Benieuwd naar het programma en de eetmogelijkheden? Bekijk hier de website van Hannekes Boom. Of houd de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Meer tips over leuke activiteiten, nieuwe festivals en gezellige hotspots in Amsterdam? Houd onze nieuwspagina of Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte!

Goedkoop parkeren bij Hannekes Boom

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeren kan goedkoper en eenvoudiger dan je zou denken. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je namelijk tegen een zeer voordelig dagtarief van slechts € 20 (wanneer je langer dan vijf en korter dan 24 uur parkeert). Kom je pas later in de avond dan betaal je met het Night Time Tarief € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00). Nergens parkeer je in het centrum goedkoper. Hannekes Boom ligt aan de Dijksgracht op slechts een goede vijf minuten loopafstand van de parking.

Hier vind je een overzicht van de parkeertarieven van Parking Centrum.

Of bereken online wat je precies kwijt zult zijn met onze online calculator.