€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren bij Hannekes Boom

Parkeren bij Hanneke's Boom Amsterdam

Op slechts enkele minuten loopafstand ligt een van de leukste cafe’s/restaurants van Amsterdam: Hannekes Boom. In de zomerperiode kun je hier heerlijk genieten van het weer en de omgeving op het gezellige terras, maar ook in de winter is het op deze plek goed vertoeven. Hannekes Boom is ideaal om een dagje Amsterdam mee af te sluiten. Je kunt hier namelijk ook heerlijk dineren. Kortom, aanrader! Kom je in de avond naar Hanneke? Maak dan gebruik van een extra voordelig parkeertarief in onze parking (die op loopafstand ligt).

Parkeren bij Hannekes Boom – Dijksgracht 4

Parkeren in het centrum van Amsterdam kan gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Je parkeert namelijk bij Parking Centrum Oosterdok erg voordelig. Onze parking is zelfs de goedkoopste in het centrum! Langparkeerders en avondparkeerders krijgen bij ons altijd korting. Je betaalt namelijk voor een hele dag parkeren slechts € 20. Maar het kan ook nog goedkoper. Kom in de avond/nacht en betaal slechts € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00). Zo hou je meer geld over voor een heerlijk diner of een gezellig drankje bij Hanneke.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
's Avond en 's nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 1 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Hannekes Boom Amsterdam

Hannekes Boom bestaat al sinds 1662. Er is een groot terras aan het water en er zijn geregeld creatieve en culturele activiteiten. Voor een goede prijs geniet je hier van de lekkerste maaltijden. Hannekes Boom is een bekende hotspot in Amsterdam. Je hebt hier prachtig uitzicht en bevind je buiten de drukte van de stad. Je zit heerlijk aan het water.

Wil je meer weten over Hannekes Boom? Klik dan hier.

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website