€ 20
vakantietarief
voor 5 - 24 uur parkeren.

eerste 5 uur:
€1 per 12 min.
-
langer dan 5,
tot 24 uur:
€20

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren Beurs van Berlage

Bezoekt u de Beurs van Berlage? Parkeer dan voordelig en op loopafstand uw auto bij Parking Centrum Oosterdok. Vanuit de parkeergarage loopt u in 10 minuten naar uw bestemming!

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage heeft de agenda wekelijks vol met allerlei soorten evenementen. Dit Rijksmonument, gelegen in het centrum van de stad, was vroeger een ontmoetingsplek waar handelslieden handelde in goederen. Daarnaast lagen hier granen en allerlei soorten scheepsvrachten uit verre kusten opgeslagen. Nu vind je in de Beurs van Berlage vooral congressen, exposities en bijeenkomsten. Zo was tot voor kort in de Beurs van Berlage de succesvolle tentoonstelling the Art of Banksy te zien, een tentoonstelling die meer dan 120.000 bezoekers trok.

Naar de website van de Beurs van Berlage.

Grand Café Beurs van Berlage

Bij de Beurs van Berlage is ook de optie om elkaar te ontmoeten in het bijbehorende Grand Café. Een mooi ontworpen omgeving, met een grote bar maakt het een gezellige plek om af te spreken. In de zomer kunt u genieten van de zon op het grote terras.

https://beursvanberlage.com/nl/grand-cafe-beurs-van-berlage

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Vanaf Parking Centrum Oosterdok loopt u in 10 minuten naar de Beurs van Berlage. Parkeer uw auto bij ons in de garage, gelegen naast Amsterdam CS, en loop via uitgang C direct het centrum van Amsterdam in. Elke dag van 06:00 tot 21:00 betaal je bij Parking Centrum Oosterdok €1 per 12 minuten. Van 21 uur ’s avonds tot 6 uur ’s-ochtends betaal je maar 1 euro per uur.. Het maakt dan niet uit hoe laat u binnenrijdt! Dus rij je iets voor 21:00 ’s avonds naar binnen, dan betaal je na 21:00 ons nacht-tarief van 1 per 12 minuten. 

Naar de parkeertarieven van Parking Centrum.


Grotere kaart weergeven