€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren Beurs van Berlage – Amsterdam

De Beurs van Berlage is dé ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Kom je een bezoek brengen? Pak gerust de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Beurs van Berlage – Damrak 243

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
's Avond en 's nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 1 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage bestaat al meer dan 100 jaar. Het is een ontmoetingsplek in het centrum van de stad. Er worden congressen, evenementen en presentaties gehouden. Ook zijn er mogelijkheden voor ondernemen en horeca. Er worden tentoonstellingen georganiseerd op het gebied van kunst, design en architectuur. Vroeger was de Beurs een gebouw dat jarenlang onderdak bood aan handel in goederen, effecten, graan en scheepsvrachten. Tegenwoordig is de Beurs van Berlage een plek voor feesten, borrels, congressen, diners en vergaderingen.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Beurs van Berlage

Damrak 243
1012 ZJ
Amsterdam
Meer informatie over Beurs van Berlage.