€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeertarieven

Parkeren in Amsterdam

Vaak is een bezoek aan Amsterdam een dure aangelegenheid als je met de auto gaat. De parkeer-, taxi- en/of treinkosten voor een bezoek aan Amsterdam kunnen met gemak oplopen tot 40 euro. Maar niet bij Parking Centrum Oosterdok. Met onze voordelige parkeertarieven kan een dagje shoppen, cultuur snuiven of avondje uit zonder hoge parkeerkosten. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

Wat is het parkeertarief?

Het uurtarief:
Vanaf 06:00 ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds betaal je voor de eerste vijf uur parkeren € 1 per 10 minuten en dus € 6 per uur.

Het dagtarief:
Na 5 uur (tot 24 uur) lang parkeren valt het tarief terug en betaalt u het voordelige dagtarief. Dat bedraagt € 20, behalve in de vakantieperiodes. Deze opbouw wordt na het 24e parkeeruur herhaald.

Het Night Time Tarief:
Kom je in de avond naar Amsterdam en breng je een bezoek aan bijvoorbeeld de bioscoop of ga je een avondje stappen? Maak dan gebruik van het Night Time Tarief: € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00)! Klik hier voor meer informatie over onze avondtarieven.

Meer weten over de parkeertarieven in Amsterdam? Bekijk hier het overzicht.