€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Let op: parking enkel bereikbaar via Prins Hendrikkade

bereikbaarheid Parking Centrum Oosterdok Amsterdam

Van 9 april 2018 tot begin 2019 is de aanrijroute naar Parking Centrum Oosterdok via de Piet Heinkade afgesloten wegens verbouwingen. Onze parkeergelegenheid zal daardoor alléén nog te bereiken zijn via de route: Prins Hendrikkade – ODE brug – Oosterdoksstraat.

Verbouwing Oosterdok

Het gebouw, waar Parking Centrum Oosterdok onderdeel van is, krijgt (net zoals de andere panden) een overkraging. Onderdeel van deze verbouwingen zijn het plaatsen van kolommen en een vernieuwde inrit naar de parking. De nieuwe entree zal twee inrij- en uitrijstroken krijgen. Ook komt er een langere hellingbaan en kunnen bewoners straks gebruik maken van een aparte inrijstrook. Met de nieuwe ingang wordt de toegankelijkheid van de parking verbeterd.

Vanaf 9 april zal de aanrijroute vanaf de Piet Heinkade naar de Oosterdoksstraat daarom gesloten zijn voor al het verkeer, behalve het bouwverkeer. Deze werkzaamheden zullen tot begin 2019 duren.

Meer informatie over de werkzaamheden op het Oosterdokseiland.
Of bekijk hier de informerende poster

Hoe kom ik bij Parking Centrum Oosterdok?

De enige aanrijroute is de komende maanden via de ingang Oosterdoksstraat bij het DoubleTree hotel. De route loopt van de Piet Heinkade – Kattenburgerstraat – Prins Hendrikkade – ODE brug naar de Oosterdoksstraat. Indien de parking niet bereikbaar is, zal dit door de verkeersregelaars gecommuniceerd worden. Uiteraard blijft Parking Centrum Oosterdok gedurende de gehele bouwperiode altijd bereikbaar voor bewoners met een parkeerplaats, abonnementhouders en vergunninghouders.

Een vraag naar aanleiding van deze omleiding? Neem dan contact met ons op via dit formulier of Facebook.

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website