€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Let op: parking enkel bereikbaar via Prins Hendrikkade

bereikbaarheid Parking Centrum Oosterdok Amsterdam

Tot begin 2019 is de aanrijroute naar Parking Centrum Oosterdok via de Piet Heinkade afgesloten wegens verbouwingen. Onze parkeergelegenheid is daardoor alléén nog te bereiken via de route: Prins Hendrikkade – ODE brug – Oosterdoksstraat.

 

Verbouwing Oosterdok

Het gebouw, waar Parking Centrum Oosterdok onderdeel van is, krijgt (net zoals de andere panden) een overkraging. Onderdeel van deze verbouwingen zijn het plaatsen van kolommen en een vernieuwde inrit naar de parking. De nieuwe entree zal twee inrij- en uitrijstroken krijgen. Ook komt er een langere hellingbaan en kunnen bewoners straks gebruik maken van een aparte inrijstrook. Met de nieuwe ingang wordt de toegankelijkheid van de parking verbeterd.

De aanrijroute vanaf de Piet Heinkade naar de Oosterdoksstraat is daarom gesloten voor al het verkeer, behalve het bouwverkeer. Deze werkzaamheden zullen tot begin 2019 duren.

Hoe kom ik bij Parking Centrum Oosterdok?

De enige aanrijroute is de komende maanden via de ingang Oosterdoksstraat bij het DoubleTree hotel. De route loopt van de Piet Heinkade – Kattenburgerstraat – Prins Hendrikkade – ODE brug naar de Oosterdoksstraat. Heb je een vraag naar aanleiding van deze omleiding? Neem dan contact met ons op via dit formulier of Facebook.

Meer informatie over de werkzaamheden op het Oosterdokseiland.
Of bekijk hier de informerende poster.

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website