€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

3x Moederdagtips in Amsterdam

Moederdag-Naar-Amsterdam

12 mei is het weer zover: Moederdag! Dé dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten, daarom hebben wij drie leuke ideeën voor jullie op een rijtje gezet. Reserveer een heerlijke high tea, plan een bezoek aan een ontspannende spa of ga gezellig samen shoppen!

Tip 1: Genieten van reserveer een high tea in hartje Amsterdam

In het centrum van Amsterdam zijn er veel leuke tentjes waar je kunt genieten van een high tea. Klets bij onder het genot van een kopje thee met iets lekkers.

De Bakkerswinkel

Een aanrader voor een goede high tea is die bij de Bakkerswinkel. De Bakkerswinkel vind je aan de Warmoesstraat 69. Al voor €17,30 per persoon heb je een complete high tea met scones, taart en andere lekkernijen. Geen tijd voor een high tea, maar wel trek in wat lekkers? Bij de Bakkerswinkel heb je ook een ruime keuze aan ontbijt- en lunchgerechten. Bekijk hier alvast het menu.

High tea bij Gartine

Gartine bevindt zich op Tanksteeg 7. Naast een klassieke high tea kan je ook kiezen voor een luxe variant met nog meer lekkere hapjes. Ben je niet zo’n zoetekauw? Bij Gartine kan je ook kiezen voor een hartige high tea met huisgemaakte hartige hapjes. Bekijk hier de menukaart.

Tip 2: samen ontspannen in de spa

Toe aan wat quality time en wil je lekker ontspannen? Boek dan een wellness behandeling voor twee bij Sento Spa & Health Club! Je vindt deze oase van rust midden in het centrum van de stad, op Marnixplein 1. Je vindt er verschillende sauna’s, ontspanningsruimtes en baden. Ook kunnen jij en je moeder kiezen voor een fijne massage of Madero therapie.

Kijk hier voor meer beauty en wellness in Amsterdam.

Tip 3: shoppen in de 9 straatjes

Zijn jullie lekker de hele dag in Amsterdam of speciaal naar het centrum gekomen om lekker te winkelen? Bezoek dan zeker de 9 straatjes. De beroemde 9 straatjes zijn een verzameling van negen pittoreske, oer-Amsterdamse winkelstraatjes. Je vindt ze achter De Dam, tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat en midden in de grachtengordel. Veel Amsterdammers en toeristen bezoeken deze charmante en bruisende plek. Je vindt hier verschillende designer boetiekjes, speciaalzaken en horeca gelegenheden.

Op de website van de 9 straatjes vind je meer informatie over de winkels, bezienswaardigheden en routes.

Met de auto naar Amsterdam? Parkeer in de buurt

Komen jullie met de auto naar Amsterdam? Zet je auto dan in Parking Centrum Oosterdok. Je kunt hier voordelig je auto kwijt. Parking Centrum Oosterdok op loopafstand van de historische binnenstad. Het uurtarief is 6 euro en wanneer je langer dan vijf (tot 24 uur) parkeert, betaal je het vaste lage dagtarief van slechts 20 euro.

 Meer informatie over onze parkeertarieven vind je hier.