€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

DGTL Festival in Amsterdam

Parkeren DGTL festival Amsterdam

Muziekliefhebbers die houden van een stevige beat kunnen hun hart ophalen tijdens het DGTL Festival in Amsterdam. Dit wereldwijde festival vindt plaats van 19 tot 21 april op de NDSM-werf. Bezoek je DGTL Festival met de auto? Parkeer deze dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Voetjes van de vloer tijdens DGTL Festival

Het DGTL Festival is een indoor en outdoor festival dat plaatsvindt op de NDSM-werf. Inmiddels bestaat het festival al zeven jaar en combineert dj-sets met liveoptredens en kunst. Er is een gigantische line-up van allerlei verschillende acts zoals Kink, Luuk van Dijk en George Fitzgerald. De prijzen voor een kaartje beginnen vanaf €28 euro voor de eerste dag. Je kunt natuurlijk ook een ticket kopen voor alle drie de dagen in combinatie met een campingplek.

Meer weten over DGTL Festival? Bekijk hier de officiële website.

Duurzaam festival

Het DGTL Festival richt zich niet alleen op het blij maken van haar publiek, maar ook op duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Hiervoor kregen ze de afgelopen tijd al meerdere awards. Het festival hoopt dan ook om tegen 2020 volledig klimaatneutraal te zijn.

Het festival vindt plaats op de NDSM-werf, een unieke locatie in Amsterdam. Deze beroemde scheepswerf wordt geregeld omgetoverd tot festivallocatie, ook voor het DGTL Festival.

Goedkoop parkeren vlakbij DGTL op de NDSM-werf

Kan jij ook niet wachten om het DGTL Festival te bezoeken en kom je met de auto? Parking Centrum Oosterdok heeft meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen. Daarmee is het de grootste parking van de binnenstad. Vanaf deze centraal gelegen locatie bereik je dus niet alleen gemakkelijk het festival maar ook alle andere hotspots van Amsterdam. Je wandelt in slechts enkele minuten naar de veerdienst die je naar de NDSM-werf brengt.

Kom je pas in de avond naar het festival? Maak dan gebruik van het Night Time Tarief en betaal slechts € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00)! Blijf je langer in Amsterdam en wil je graag vooraf de kosten van het parkeren berekenen? Dat kan met de online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.