€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

In maart naar de film in Amsterdam

Naar de film maart Amsterdam

Een middag of avond naar de film is de perfecte gelegenheid om even te ontspannen. In maart worden weer een flink aantal leuke films verwacht. Ben je met de auto gekomen? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je op loopafstand van de leukste bioscopen van Amsterdam zoals EYE, The Movies, Pathé Tuschinski en De Munt.

Langverwachte Marvelfilm: Captain Marvel

Een van de machtigste superhelden van het Marvel Universe is Captain Marvel. Deze film introduceert de vrouwelijke superheld en speelt zich af in de jaren ’90. Onze wereld wordt aangevallen door een buitenaards ras en de aarde moet vertrouwen op Captain Marvel en haar consorten om de aarde te redden van de ondergang. Captain Marvel is echter ook niet helemaal menselijk en in haar strijd tegen de aliens, probeert ze tegelijkertijd achter haar eigen identiteit te komen.

Benieuwd naar deze of andere films? Captain Marvel is vanaf 6 maart te zien in de bioscoop. Bekijk hier de officiële website van Pathé Tuschinski en De Munt.

The Front Runner: politiek drama met Hugh Jackman

In ‘The Front Runner’ vertolkt Hugh Jackman de rol van de Amerikaanse politicus Gary Hart. Hij was een van de favoriete presidentskandidaten uit de jaren ’80, maar verloor zijn kiezers toen zijn buitenechtelijke relatie aan het licht kwam. Door de grote druk van de (roddel)pers moest Hart zijn kandidatuur intrekken.
Deze op waarheid gebaseerde film kon op goede kritieken rekenen van onder andere The Guardian.

Benieuwd naar deze of andere films? The Front Runner draait vanaf 7 maart in de bioscoop. Bekijk hier de officiële website van The Movies.

Horrorweekend weg in ‘Us’

Een gezin reist af naar hun strandhuis in de verwachting wat welverdiende tijd door te brengen met vrienden. Maar de gemoedelijke sfeer wordt ruw verstoord wanneer onuitgenodigde bezoekers verschijnen. De film werd geschreven en geregisseerd door Jordan Peele (bekend van de film ‘Get Out, waar kritische (terecht) lyrisch enthousiast over waren)’. Us is vanaf 21 maart te zien de bioscopen.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam Om de hoek van de populairste bioscopen parkeer je je auto veilig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. De parking biedt meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen en er is 24 uur per dag iemand aanwezig. Bij onze parkeergelegenheid geldt een vast dagtarief van maximaal 20 euro. Ga je voor een late filmvoorstelling? Maak dan gebruik van het Night Time Tarief. Hierbij betaal je slechts € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00).

Wil je van tevoren de prijzen voor het parkeren berekenen? Dat kan gemakkelijk de online calculator. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan!