€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Uitjes in Amsterdam tijdens de voorjaarsvakantie

Heb je nog geen plannen gemaakt voor de voorjaarsvakantie? Van 16 tot en met 24 februari 2019 zijn er veel mensen in noord Nederland vrij. Of je nu houdt van een museumbezoek, een rondvaart langs de Amsterdamse hoogtepunten of liever gaat bowlen: in Amsterdam is er voor iedereen wel wat te beleven. Je auto parkeer je in hartje centrum bij Parking Centrum Oosterdok.

Met z’n allen naar het EYE filmmuseum

Het EYE filmmuseum is natuurlijk geschikt voor alle filmliefhebbers. Daarnaast is dit museum het enige museum in Nederland dat zeven dagen per week, overdag én ’s avonds geopend is. Niet alleen kun je hier leren over de geschiedenis van film, ook kun je er een filmpje pakken. In het EYE filmmuseum zijn vier zalen beschikbaar waarin de nieuwste arthouse films en gerestaureerde klassiekers worden vertoond. Op de benedenverdieping vind je een permanente expositie met allerlei belangrijke apparatuur uit de filmgeschiedenis. Ook wordt er regelmatig een beroemde/grote regisseur in het middelpunt van de belangstelling gezet. Een bezoek aan het museum is geschikt voor alle leeftijden. Een prachtig uitzicht over het IJ maakt de ervaring compleet.

Meer weten over het EYE filmmuseum? Bekijk hier de officiële website.

Bowlen, minigolfen en lasergamen bij Powerzone

Een andere aanrader is Powerzone. Bowlen bij Powerzone is een echte beleving. Door de combinatie van witte bowlingbanen en kegels met speciale LED- en blacklightverlichting, krijgt het bowlen een bijzondere sfeer.
De andere activiteiten bij Powerzone zijn door het gebruik van lichteffecten speciaal. Ga bijvoorbeeld helemaal los tijdens een potje glow in the dark minigolf. Er zijn golfbanen met een spannend piraten- en zeethema. Natuurlijk kun je bij Powerzone ook een potje lasergamen. Na twaalf minuten spelen ontvangt iedereen een persoonlijke scorekaart.
Bekijk wel vooraf de site om jouw favoriete activiteit tijdig te reserveren.

Meer weten over de activiteiten bij Powerzone? Bekijk hier de officiële website.

Rondvaart door Amsterdam

Natuurlijk wil je in de voorjaarsvakantie niet alleen maar binnen zitten. Geniet daarom van de eerste lentezon vanaf een rondvaartboot en ontdek de grachten. Rederij Stromma zorgt ervoor dat je maar liefst 100 hoogtepunten van Amsterdam hebt gezien na een rondvaart van ongeveer een uur.
Heb je een bezienswaardigheid gezien vanaf de boot die je beter wil bekijken? Boek dan een hop on-hop off tour. Hiermee heb je niet alleen de voordelen van een tour langs de mooiste plekjes van Amsterdam, maar ook vervoer door de binnenstad.

Meer weten over de rondvaarten van Stromma? Bekijk hier de officiële website.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum.

Tijdens een dagje Amsterdam wil je niet alleen verzekerd zijn van een veilige parkeerplaats, maar ook van een betaalbare en centraal gelegen parkeerplek. Parking Centrum Oosterdok is gelegen naast het station. Je bevindt je op vijf minuten lopen van het centrum. Je betaalt voor een dagtarief slechts €20.
De parkeergarage heeft meer dan 1300 parkeerplaatsen beschikbaar, dus er is bijna altijd wel een plekje te vinden. Wil je vooraf de prijzen berekenen? Maak dan gebruik van onze handige online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.