€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

De beste tips voor valentijn in Amsterdam

Goedkoop parkeren in hartje Amsterdam tijdens Valentijnsdag

Nog geen plannen gemaakt voor Valentijnsdag met je lief? Onze hoofdstad biedt voor iedereen wat wils. Met een heerlijk diner, knusse hotelovernachting of romantische film heb jij de perfecte Valentijnsdag. Kom je met de auto? Parkeer deze dan in hartje Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok.

Artistieke film en dans in sensuele film Climax

Climax gaat over om een dansensemble dat na een repetitie een uitzinnig feest viert. Er wordt stiekem LSD in de sangria gedaan en in deze ontaardde trip vallen alle remmingen van de dansgroep weg. De film, geregisseerd door Gaspar Noé, is in slechts vijftien dagen opgenomen. De dansers in de film zijn geen acteurs maar werken door de goede aansturing van de regisseur als een hypnotiserend collectief.

Meer weten over Climax en andere films in EYE Amsterdam? Bekijk hier de officiële website.

Romantisch dineren bij In de Waag in Amsterdam

Ook een romantisch diner mag niet ontbreken op de perfecte Valentijnsdag. Op zoek naar een bijzondere locatie voor het diner? Reserveer dan een tafeltje bij In de Waag in het Waaggebouw. Het Waaggebouw werd gebouwd tussen 1425 en 1488 en fungeerde als stadspoort. Het hele gebouw ademt geschiedenis en ligt in het hart van Amsterdam. In de Waag serveert speciaal ter gelegenheid van de meest romantische dag van het jaar een bijzonder valentijnsmenu.

Meer informatie over In de Waag vind je hier.

Luxe hotelverblijf in Amsterdam

Verras je geliefde met een hotelovernachting in Amsterdam. Veel hotels in Amsterdam hebben een valentijnsarrangement waarmee ze jou en je geliefde extra in de watten leggen. Overnacht bijvoorbeeld in het Jan Luyken hotel in Amsterdam. Dit hotel is gevestigd in een authentiek herenhuis en heeft alle bezienswaardigheden en musea van Amsterdam op loopafstand.

Meer weten over dit hotel in Amsterdam? Bekijk hier de website.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Je auto wil je natuurlijk zo centraal en voordelig mogelijk parkeren zodat je je over parkeerkosten niet druk hoeft te maken. Parkeer daarom op loopafstand van Amsterdam-Centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Je parkeert hier voor een vast dagtarief van 20 euro. Kom je pas in de late avond naar Amsterdam? Dan maak je gebruik van het Night Time Tarief en betaal je slechts € 1,-.

Wil je vooraf de prijzen berekenen? Maak dan gebruik van de online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.