€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Het YPF Piano Concours in Amsterdam

Goedkoop parkeren bij Conservatorium Amsterdam

Doe jij mee met het YPG Piano Concours of kom je luisteren? Het concours vindt plaats van 25 januari tot 10 februari 2019 in Amsterdam. Bezoek je Amsterdam met de auto? Parkeer dan veilig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Piano concours voor jongeren

Dit jaar vindt de 7e editie plaats van de YPF Piano Competition Grand Prix Youri Egorov. Het concours richt zich op de pedagogische en muzikale ondersteuning van jonge pianisten van 12 tot 29 jaar. Zo hopen zij de kansen voor toptalenten te vergroten.

De pianisten mogen, na de selectie tijdens de voorrondes te hebben doorstaan, hun kunsten vertonen op het podium van het conservatorium in Amsterdam. De rondes zijn opgedeeld in leeftijdscategorieën. Bovenop de gecategoriseerde rondes is er natuurlijk de Grande Finale op zondag 10 februari. In deze ronde wordt geen uitzondering op basis van leeftijd gemaakt. De winnaar van de finale wordt bekroond met de hoogste onderscheiding: Grand Prix Youri Egorov.

Naast de optredens van de jonge pianisten zijn er dagelijks optredens van beroepspianisten en ensembles. Deze brengen zowel klassieke als moderne muziek ten gehore.

Meer weten over het YPF Piano Concours? Bekijk hier de officiële website.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto naar het YPF Concours? Parkeer dan je auto bij Parking Centrum Oosterdok. De parking heeft meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen. Je parkeert voor een tarief van 1 euro per 12 minuten. Sta je langer dan 5 uur geparkeerd? Dan geldt tot aan 24 uur parkeertijd een vast tarief van maar € 20. Parking Centrum Oosterdok ligt om de hoek van het conservatorium. Daarnaast is de parkeergelegenheid de perfecte uitvalsbasis voor alle bezienswaardigheden en locaties in Amsterdam.

Ook ’s avonds parkeer je voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt met het Night Time Tarief slechts € 1 per uur (tussen 21:00 en 06:00).
Wil je vooraf precies weten waar je aan toe bent? Bereken dan je prijs online. Dat kan met onze handige online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.