€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Een boottocht door Amsterdam met Friendship

Boottocht Amsterdam, Friendship Rederij, parkeer goedkoop

Wie Amsterdam vanuit een ander perspectief wil zien, moet een keer een bootvaart over de vele grachten van Amsterdam geprobeerd hebben. Rederij Friendship neemt jou graag mee op een van hun vele tochten. Kom je met de auto naar Amsterdam en zoek je een plek om dichtbij de grachten te parkeren. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in Amsterdam-Centrum.

Luxe rondvaart met Friendship Amsterdam

Met de boottochten van rederij Friendship krijg je vanaf een luxe boot alle hoogtepunten te zien die de Amsterdamse grachten te bieden hebben. De rederij werd opgericht door twee vrienden. Om iedere bezoeker deze Amsterdam vanaf het water te laten beleven, heeft de rederij gezorgd voor een groot aantal boten. Je hoeft dus daardoor niet vooraf te reserveren! Kijk in het herfst- en winterseizoen wel van tevoren even op de website, want vanwege slecht weer kunnen de open bootvaarten soms gewijzigd of geannuleerd worden.

Op de boten zijn (tegen betaling) drankjes aanwezig die jou door de hostess worden aangereikt. Zo hoef je geen seconde te missen van de ongeveer 60 minuten durende rondvaart. Tijdens deze boottocht vertelt de schipper allerlei leuke en interessante weetjes over Amsterdam. Niet alleen gezellig en ontspannend, maar ook leerzaam!

Meer weten over de boten van Friendship Amsterdam? Bekijk hier de officiële website. 

Voordelig parkeren in het centrum van Amsterdam

Kom je met het hele gezin een dagje naar Amsterdam en wil je niks van de toeristische hotspots missen? Dan staat centraal en voordelig parkeren hoog op je lijstje. Dit kan op een van de meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen bij Parking Centrum Oosterdok. Hier is 24 uur per dag iemand aanwezig om toezicht te houden. Wanneer je langer dan 5 uur en korter dan 24 uur parkeert, betaal je bij Parking Centrum Oosterdok een vast tarief van slechts 20 euro. Vanaf uitgang C ben je binnen een paar minuten lopen in het hart van Amsterdam.
Wil je liever vooraf de kosten berekenen voor het parkeren? Maak dan gebruik van onze online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.