€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Spontaan theater tijdens IMPRO Amsterdam

IMPRO Amsterdam 2018 bezoeken en goedkoop parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Het Compagnietheater in Amsterdam is vanaf 26 januari tot en met 2 februari 2019 het toneel voor het enige echte improvisatiefestival van Nederland. IMPRO strijkt dan neer in Amsterdam voor een week vol optredens, workshops en nog veel meer. Kom je met de auto naar dit evenement? Parkeer dan op loopafstand van het theater bij Parking Centrum Oosterdok.

Theater ‘on the spot’

Improvisatietheater staat er natuurlijk om bekend dat alles ter plekke op het toneel wordt bedacht. Je weet dus niet alleen als kijker maar ook als speler nooit wat je te wachten staat! Tijdens IMPRO Amsterdam zijn er improvisatiegroepen van over de hele wereld aanwezig om jou mee te nemen in deze dynamische theatervorm. Alle voorstellingen zullen dan ook Engelstalig zijn.

De voorstellingen worden gecategoriseerd op basis van de ervaring van het gezelschap/de speler. Als kijker weet je daardoor dus meteen waar je aan toe bent. Kijk je liever naar een beginner of een oude rot uit het vak? Voor elke voorstelling zijn aparte tickets beschikbaar, maar je kunt ook een combiticket nemen. Hiermee bezoek je maar liefst zeven avondvoorstellingen! Heb je hierna zin gekregen om zelf ook aan de slag te gaan met improvisatietheater? Doe dan mee met een van de vele workshops. Deze variëren van oefenen aan de hand van rekwisieten tot aan een interactieve les over het opbouwen van een monoloog. Er is voor ieder wat wils!

Meer weten over IMPRO Amsterdam? Bekijk hier de officiële website.

Voordelig parkeren in Amsterdam-Centrum

Bezoek je de IMPRO week in Amsterdam met de auto? Parkeer deze dan bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf hier heb je de perfecte uitvalsbasis naar het centrum. Parking Centrum Oosterdok ligt vlakbij het Centraal Station vanaf waar trams vertrekken naar het Compagnietheater. Heb je even een pauze tussen alle improvisatielessen door? Dan ben je vanaf Parking Centrum Oosterdok op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Amsterdam.

Vanaf 5 uur parkeertijd tot en met 24 uur betaal je een vast tarief van slechts 20 euro. Kom je alleen voor een avondvoorstelling? Tussen 21:00 uur en 06:00 uur gaat het Night Time Tarief in. Je betaalt dan slechts 1 euro per uur! Als je liever vooraf de kosten wil berekenen, kan dat via onze handige online calculator. Zo kom je alleen tijdens IMPRO Amsterdam en niet bij het parkeren voor onverwachte verassingen te staan!

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.