€20

voor 5 - 24 uur parkeren

gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Feestelijk begin van de winter tijdens Ice*Amsterdam

Goedkoop parkeren bij Ice*Amsterdam bij Museumplein Amsterdam

Kan jij niet wachten je schaatsen weer uit de doos te halen en het ijs op te gaan? Een Elf Stedentocht kunnen we niet beloven, maar je kan wel vanaf 17 november het ijs op bij Ice*Amsterdam. Het Museumplein in Amsterdam verandert t/m 3 februari 2019 weer in een winter wonderland. Wil je zo snel mogelijk hiervan kunnen genieten? Parkeer dan je auto voordelig en centraal bij Parking Centrum Amsterdam.

Winter Wonderland tijdens Ice*Amsterdam

Het Museumplein in Amsterdam is vanaf 17 november 2018 tot 3 februari 2019 dé plek waar je kan genieten van allerlei winterse taferelen. Ga gezellig een rondje schaatsen of geniet van een heerlijke kop warme chocomel met het indrukwekkende Rijksmuseum als achtergronddecor. Extra speciaal is dat je onder een replica van de Magere Brug door kunt schaatsen.

Voor wie liever aan de zijlijn staat is er de brasserie van Het Parool, waar je heerlijke hamburgers, soepen en kaasfondue kunt bestellen. En vanaf 14 december wordt het winterse tafereel compleet gemaakt met een kerstmarkt. Rondom het plein staan dan winterse kraampjes waar je heerlijke delicatessen en unieke kerstcadeaus kunt kopen.

Meer weten over Ice*Amsterdam? Bekijk hier de officiële website.

Voordelig en centraal parkeren in Amsterdam-Centrum

Wanneer je met de auto naar Ice*Amsterdam komt, kun je deze goedkoop en centraal kwijt bij Parking Centrum Amsterdam. Met meer dan 1.300 parkeerplekken is er altijd wel een plaatsje voor jouw auto. Vooraf reserveren is dus niet nodig en er is altijd iemand aanwezig die je graag te woord staat bij vragen!
Wil je van tevoren de kosten van het parkeren bij Parking Centrum Amsterdam berekenen? Dat kan makkelijk vanaf je luie stoel! Gebruik hiervoor de online calculator. Parking Centrum Oosterdok hanteert een standaard laag dagtarief voor langparkeerders. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20..

Meer weten over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok? Lees dan hier verder.

En wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten, festivals en evenementen in de stad? Volg ons dan op Facebook of Twitter!