fbpx

De leukste rooftop bars van Amsterdam!

De zomer is in volle gang, en het weer zit ook eindelijk een beetje mee. Profiteer optimaal van het mooie weer op een rooftop bar! Zo heb je onder genot van lekkere hapjes en drankjes een prachtig uitzicht over de stad. Enkele aanraders zijn de SkyLounge, Skybar Madam en de NEMO rooftop bar. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok om binnen een paar minuten op deze mooie daken te staan. En vergeet niet een Bob mee te nemen!

Canvas

Canvas bevindt zich op de zevende etage van het Volkshotel gebouw. Op dit dak kun je genieten van 360-graden uitzicht over de Amstel en het stadscentrum. Overdag kun je lunchen, snacken en borrelen op het dak. ’s Avonds is er een toegankelijke, uitgebreide kaart met gerechten zoals entrecote en sliptong. Zin in een uitgebreid diner? Dan is er ook een drie gangenmenu.

Voor hotelgasten heeft het dakterras nog iets extra speciaals te bieden. De Badplaats is een heuze wellness op hoogte, in de buitenlucht. Ontspan hier na een dagje hard werken, citytour of gewoon zomaar, en laat je verwennen met een massage. Kijk voor meer informatie op de website van het Volkshotel.

Volkshotel-Badplaats
Foto: CANVAS

W Lounge

Bovenop het Hotel W vind je de luxueuze W Lounge. Hier waan je je op vakantie in eigen land. Op het dakterras zit namelijk een zwembad! Hier kun je genieten van de verfrissende cocktails en luxe hapjes, terwijl je uitkijkt over prachtige gebouwen, waaronder het Paleis op de Dam.

w-hotel-zwembad
Foto: W Lounge

SkyLounge

In de SkyLounge Amsterdam kun je de hele dag terecht voor bijzondere drankjes en gerechten, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam. De Skylounge heeft een binnenruimte en een buitenterras, waar je voor lunch, borrel en diner terecht kunt. De drankenkaart is uitgebreid met een mooie lijst aan signature cocktails. Benieuwd welke er zijn? Bekijk dan hier de complete menu- en drankenkaart van SkyLounge Amsterdam.

Skylounge-amsterdam
Foto: SkyLounge

Skybar Madam

In Skybar Madam bevind je je in een zwoele setting in Amsterdams hoogste panoramabar- en restaurant op de 20e verdieping van de A’DAM Toren. Overdag is de ruimte onderdeel van de LOOKOUT experience, maar zodra de zon ondergaat, gaat het volume van de muziek omhoog en verandert Madam in een hippe bar en restaurant. Bij Madam kun je genieten van klassieke gerechten tot verse salades, van vers getapt bier tot smakelijke cocktails. Wil je na het eten nog niet naar huis? Geniet dan van een frisse cocktail en dans op elektronische muziek tijdens een van de populaire clubavonden.

Bekijk hier het programma van Skybar M’adam.

skybar-amsterdam
Foto: ©KIRSTENVANSANTEN

NEMO Zomerdak

Het dak van NEMO Science Museum is het hoogste stadsplein van Nederland. Je vindt er de openluchttentoonstelling Energetica, een groot buitenterras en een restaurant: allemaal met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam.

 

Nemo-dakterras

GAPP

Op het dak van Hotel Casa Amsterdam vind je Dakterras GAPP: een biertuin op hoogte, met een adembenemend uitzicht over de Amsterdamse skyline. Het grote terras oogt toegankelijk, met zitplekken variërend van gezellige picknicktafels tot comfortabele loungebanken. GAPP serveert de gehele dag ‘comfort food’, van ontbijt tot diner. Van bitterballen tot vegan aubergine schnitzel, van hamburger tot pizzette. En natuurlijk is er een uitgebreide bierkaart met voor ieder type bierdrinker wat wils.

Kijk voor meer informatie over GAPP op de website.

Gapp-amsterdam
Foto: GAPP

Goedkoop parkeren in hartje Amsterdam

Parkeer het goedkoopst in het centrum van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parkeergelegenheid loop je binnen een paar minuten hartje Amsterdam binnen en sta je zo bij de leukste rooftop bars. Reserveer van tevoren jouw parkeerplek en betaal vanaf € 5,- per dag. Reserveer je niet? Dan maak je gebruik van het lage tarief van € 45 voor een hele dag parkeren.

Meer informatie en al onze voordelige parkeertarieven vind je hier.