fbpx

Hier haal je het lekkerste ijs van Amsterdam!

Met de tropische temperaturen van de laatste tijd is iedereen wanhopig op zoek naar verkoeling. Het perfecte moment om de Nederlandse hoofdstad af te struinen op zoek naar het lekkerste ijs! Zodat jij niet in de hitte hoeft rond te lopen, hebben wij de beste ijssalons van Amsterdam even voor je op een rij gezet. Parkeer je auto goedkoop in het centrum van de stad bij Parking Centrum Oosterdok en kies binnen een mum van tijd jouw favoriete smaken uit.

Voor de echte zoetekauw: Jordino

Bij Jordino kan iedere zoetekauw zijn geluk niet op! Deze chocolaterie, desserteria en ijssalon maakt de meest verrukkelijke lekkernijen voor iedereen die dol is op chocolade, gebakjes en ijs! Je bestelt er meer dan 100 soorten ambachtelijk roomijs en huisgemaakt sorbetijs. Probeer bijvoorbeeld eens de smaken fleur de sel, marsepein-kersen of kokos-passievrucht voor een geheel nieuwe smaakervaring.

Huisgemaakte lekkernijen van Metropolitan

Midden in het historische centrum van Amsterdam vind je Metropolitan. Ook dit is een chocolaterie en ijssalon in één, dus er is voor ieder wat wils! De huisgemaakte lekkernijen van Metropolitan zijn al jaren een begrip in Amsterdam, maar vooral hun biologische Italiaanse roomijs en sorbetijs zijn aanraders. Ben je een échte ijsliefhebber? Boek dan eens een ijsproeverij. Je proeft dan 16 verschillende smaken ijs. Niet slecht, toch?

Italiaanse sferen in IJssalon Tofani

Geniet van je ijsje op het zonnige terras van IJssalon Tofani! Hier verkopen ze heerlijk ambachtelijk Italiaans roomijs in de meest speciale smaken. Liever iets anders dan een ijsje? Drink dan een perfect gezette cappuccino of eet lekker een broodje in de zon.

Parkeren vlakbij het lekkerste ijs in Amsterdam

Parkeer het goedkoopst in de binnenstad van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok! Zo loop je snel naar de meest verkoelende ijsjes zonder een zonnesteek op te lopen. Kom je een dagje naar Amsterdam? Dan parkeer je tegen het lage dagtarief van slechts € 45. Wacht je tot de temperatuur wat verder gezakt is en zoek je pas na het avondeten een ijssalon op, dan betaal je bij binnenrijden slechts € 6. Om bij het uitrijden niet voor verrassingen te staan maak je gebruik van onze handige calculator!.

Let op! Wegens werkzaamheden op het Oosterdokseiland en eromheen is de route naar Parking Centrum Oosterdok via de Piet Heinkade gesloten. De parkeergelegenheid is alleen aan te rijden via de Prins Hendrikkade. Voor meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen lees je hier verder.

En vind hier meer informatie over Parking Centrum Oosterdok.