fbpx

Boek een luxe overnachting in een van deze hotels in Amsterdam!

Zin om er even lekker tussenuit te gaan? Boek dan een romantische overnachting voor twee in een viersterrenhotel. In hartje Amsterdam baad je in luxe in The Hendrick’s Hotel, Eric Vökel Amsterdam Suites of het Mövenpick Hotel Amsterdam.

Waan je een koning in The Hendrick’s Hotel

The Hendrick’s Hotel is een betoverend boetiekhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een 17de-eeuws pand aan de rand van het IJ en vlakbij Amsterdam Centraal. Gasten baden hier in luxe in een vriendelijke, huiselijke sfeer. Je verblijft er in een van de 25 ruime kamers of suites die stuk voor stuk thematisch zijn ingericht. Overnacht bijvoorbeeld in Hendrick’s King Quarters en waan je een echte koning. Voor een romantisch verblijf boek je de Hendrick’s Romance Suite.

Boek hier jouw kamer of suite bij The Hendrick’s Hotel.

Voel je thuis bij Erik Vökel Amsterdam Suites

Verblijf in een van de luxe designappartementen van Erik Vökel Amsterdam Suites en voel je helemaal thuis in Amsterdam. Je kiest uit één- tot driekamerappartementen met uitzicht over het IJ en op slechts enkele minuten lopen van het centrum. Alle appartementen zijn ingericht naar Scandinavisch design met een Mediterraan tintje. Vanaf je appartement kun je makkelijk de Nederlandse hoofdstad verkennen en heb je zat gelegenheid om even te stoppen voor een lekker hapje of drankje.

Kies hier jouw appartement bij Erik Vökel Amsterdam Suites uit.

Verblijf in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre midden in het levendige Amsterdam

Kom samen even helemaal tot rust en boek een overnachting in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre aan de oever van het IJ. Het prachtige gebouw bevindt zich tevens vlakbij Schiphol Airport en op loopafstand van het historische stadshart en vele musea. Dit viersterrenhotel beschikt over maar liefst 408 kamers met, onder andere, een shuttleservice van en naar het centrum en een wellness area. Ontbijten en dineren doe je in het luxe Silk Road restaurant en voor een lekker drankje kun je terecht in de Silk Bar. Maak ook eens gebruik van een van de vele arrangementen van het hotel.

Plan hier jouw verblijf in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Parkeer vlakbij de meest luxe hotels bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer je auto het goedkoopst in de binnenstad en vlakbij al deze luxe hotels in de parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok. Je auto staat bij ons veilig en droog tegen het lage tarief van € 45. Als je ’s avonds pas incheckt en dus later binnen komt rijden kun je gebruik maken van ons Night Time Tarief. Dan betaal je slechts € 6.

Let op! Plan vooraf je route naar Parking Centrum Oosterdok via de Prins Hendrikkade. Wegens werkzaamheden is de route via de Piet Heinkade namelijk gesloten. Klik hier voor meer informatie over de omleiding.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Hier kun je al onze tarieven en aanvullende informatie vinden.