€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

3 keer een dagje uit in Amsterdam

Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van een dagje uit in Amsterdam

Ga een dag op pad met vrienden of familie! In het centrum van Amsterdam is veel te doen voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld De Klimmuur voor actief plezier, Escape World Amsterdam om bibberend weer naar buiten te stappen, of doe mee aan de Amsterdam Tourist Run. Kom je met de auto? Parkeer voordelig in Parking Centrum Oosterdok.

Escape World Amsterdam

Bij Escape World Amsterdam kom je met een groep in een ijzingwekkend avontuur terecht. Kies bijvoorbeeld voor de kamer: Cabin in the Woods. Wanneer je deze blokhut binnenstapt, ontdek je dat het er spookt. Het is jullie taak de spoken en geesten uit het mysterieuze hutje te verjagen. Los de puzzels en opdrachten op en ontsnap uit de kamer. Je kunt ook kiezen voor het avontuur: The Flying Dutchman. In een race tegen de klok moeten jij en je vrienden ongemerkt zien te ontsnappen van het beruchte schip De Vliegende Hollander en het meest waardevolle bezig van kapitein Davy Jones te stelen.

Klik hier voor meer informatie over Escape World Amsterdam.

De klimmuur Amsterdam

Bezoek De Klimmuur voor een actief dagje uit. Neem je familie en vrienden mee, en volg samen klimlessen of tackle meteen de grootste muur die je ziet. Je kunt er ook boulderen. Dan klim je zonder touw – maar mét dikke vilten matten onder je – tot maximaal 4,5 meter hoog. De Klimmuur is ook te reserveren voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en andere arrangementen.

Reserveer hier voor jouw bezoek aan de klimmuur.

Tourist Run Amsterdam

Beleef de stad zoals je haar nog nooit gezien hebt! Tijdens Tourist Run Amsterdam word je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad geleid, terwijl je je lekker in het zweet werkt. De hardloopsessie duurt ongeveer een uur en is ook leuk als bedrijfsuitje of familiedag. Je kiest zelf waar je route begint.

Hier vind je meer informatie over Tourist Run Amsterdam.

Ga een actief dagje uit in Amsterdam en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok

Breng je een bezoek aan een van bovengenoemde activiteiten? Parkeer op loopafstand van de leukste uitjes! Bij Parking Centrum Oosterdok vind je de goedkoopste parkeertarieven van de binnenstad. Maak gebruik van het voordelige dagtarief van slechts € 20 en geniet van een leuke dag uit.

Lees hier meer over onze voordelige parkeertarieven.