€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Parkeren tijdens gratis weekend in NEMO

Parkeren NEMO Science Centre

In het kader van het Weekend van de Wetenschap is het NEMO Science Museum op zaterdag 7 en zondag 8 oktober gratis te bezoeken. Met dit weekend krijgt iedereen de kans om kennis te maken met dit bijzondere, leerzame en unieke wetenschapsmuseum. Parkeer je auto op slechts enkele minuten loopafstand in de voordeligste parking van Amsterdam centrum.

Parkeren bij NEMO tijdens Weekend van de Wetenschap

Kom je het wetenschapsmuseum ontdekken tijdens het gratis Weekend van de Wetenschap en zoek je een plek om je auto voordelig en dichtbij te parkeren? Zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Geniet van een dagje Amsterdam en maak gebruik van het dagtarief. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 20.

Meer weten over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok?

NEMO Science Museum

Een bezoek aan NEMO Science Museum is leuk voor het hele gezien. Dit weekend staat in het teken van het leven in het heelal. Ontdek alles over astronauten, rakketten en ons lichaam in de ruimte. Er zijn extra workshops en spannende demonstraties.

Meer informatie over het weekend in NEMO. 

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website