€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Dam tot Damloop 2017

Parkeren Dam tot Damloop

Op zaterdag 16 en zondag 17 september rennen duizenden hardlopers mee tijdens de 33e editie van het jaarlijkse hardloopevenement: de Dam tot Damloop. De evenementen behoren tot het Dam tot Dam Weekend, het grootste sportieve weekend van Nederland. Het parcours van de 10 Engelse Mijl loopt tussen het Amsterdam en Zaandam. Ren je mee of kom je iemand aanmoedigen? Parkeer je auto dan vlakbij de start van deze route in Parking Centrum Oosterdok.

De Dam tot Damloop: het hardloopevenement van Nederland

De Dam tot Damloop bestaat al sinds 1981. Het evenement is bedacht door Cees Lansbergen van Le Champion. Hij wilde een hardloopwedstrijd organiseren door de IJtunnel, tussen de ‘Dammen’ van Zaandam en Amsterdam. En dat deed hij. Nu staat de 33e editie van de Dam tot Damloop voor de deur. Duizenden hardlopers trainen al maanden voor deze prachtige wedstrijd. En op 16 en 17 september is het dan eindelijk zo ver!

Er worden verschillende wedstrijden georganiseerd, zoals de Damloop by night, de businessloop van 10 Engelse Mijl en de enkele Mini Dam tot Damlopen. Kijk voor het complete overzicht en meer informatie over de wedstrijden op de website: damloop.nl.

De 10 Engelse Mijl op zondag 17 september loopt vanuit het centrum van de stad, via de IJtunnel naar het centrum van Zaandam. Kom je iemand aanmoedigen of ren je zelf mee? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok, de voordeligste parking in het centrum van de stad. Wil je zeker zijn van een plek? Parkeer dan wel op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de Dam tot Damloop.

Parkeren tijdens Dam tot Damloop Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok is de grootste en voordeligste parking in het centrum van Amsterdam. De parkeergelegenheid ligt direct naast het Centraal Station en is eenvoudig aan te rijden. Doordat het OV om de hoek ligt, is de parking ook een ideale locatie voor deelnemers aan de 10 Engelse Mijl. Na de wedstrijd neem je eenvoudig het OV terug naar het startpunt. Naast ideaal gelegen is Parking Centrum Oosterdok ook de beste keuze wanneer het aankomt op je portemonnee. Je parkeert namelijk de hele dag voor slechts € 20.

Meer informatie over voordelig parkeren in Amsterdam centrum.

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website