€ 1,-
per uur
nachttarief

tussen 21:00
en 06:00
-
slechts € 1,00
per uur!

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Vaderdag in Amsterdam

Vaderdag-Parkeren-Amsterdam

Komende zondag, 18 juni, is het Vaderdag! Neem je vader mee naar onze hoofdstad voor een fijn dagje, of avondje uit! Het belooft lekker weer te worden, en er is meer dan genoeg te doen in Amsterdam! Naar het terras, naar het museum, of naar een bierbrouwerij, alles is mogelijk.

Brouwerij ’t IJ

Bij Brouwerij ’t IJ ben je aan het juiste adres als jij en je vader wat meer willen weten over bieren. Je krijgt hier een rondleiding door de brouwerij, en afsluitend een goed verzorgde proeverij.

Meer informatie over Brouwerij ’t IJ, klik hier!

Powerzone

Bij Powerzone hebben ze voor Vaderdag een speciaal arrangement gemaakt. Daag je vader uit om te lasergamen, om vervolgens samen te gaan barbecuen!

Meer info? Zie de website van Powerzone.

Genieten van de stad!

Komende zondag gaat de zon schijnen! Trakteer daarom je vader op een drankje op een van de vele terrassen in Amsterdam. Bijpraten terwijl je uitkijkt over de grachten of het IJ, of terwijl je vanuit een dakterras uitzicht hebt over de gehele stad? In Amsterdam kan dit allemaal!

Kijk voor onze terras-tips hier!

Neem je vader mee uit eten!

Amsterdam zit bomvol leuke restaurants en eetcafés, waarvan vele ook op loopafstand van de parkeergarage. Een etentje is altijd gezellig, en altijd een leuk cadeau!

Kijk hier voor wat restaurant-tips!

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zowel overdag als ’s nachts voor het laagste tarief van de gehele stad1
Tussen 06:00 en 21:00 betaalt u voor de eerste 5 uur parkeren een bedrag van € 1 per 12 minuten. Tussen 21:00 en 06:00 betaalt u 1 per 12 minuten, ongeacht hoe laat u binnenrijdt! Na meer dan 5 uur parkeren (en tot 24 uur parkeren) valt het bedrag automatisch terug naar € 20.

Naast bovenstaande café’s en restaurants zit er in de buurt van de parkeergarage nog veel meer. Ook het centrum van Amsterdam is op loopafstand. Is uw bestemming iets verder weg? Dan kunt u alsnog parkeren op het Oosterdokseiland, om vervolgens de tram of bus te pakken naar uw bestemming.

Meer informatie over onze tarieven.


Meer informatie over parkeren in de avonduren
.

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website