€20

voor 5 - 24 uur parkeren

Vanaf 9 apr.
gewijzigde aanrijroute.
Enkel bereikbaar
via Prins
Hendrikkade

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

Paas- en vakantiedrukte in Amsterdam.

Amsterdam is razendpopulair deze vakantie. Er is dan ook zo veel te doen: of het nu Pathé de Munt is, de Negen Straatjes of Lovers Powerzone. Dat betekent ook dat we tussen 15 en 30 april regelmatig vol zullen staan.

Tussen 11:00 en 16:00 heb je grote kans dat je door verkeersregelaars worden weggeleid naar andere parkeergelegenheden in de stad. Helaas ben je dan duurder uit en sta je niet zo centraal als bij ons.

Let op: kom vroeg of kom ’s avonds naar Amsterdam

Als je zeker wil zijn van de goedkoopste, meest centraal gelegen parkeerplek in Amsterdam dan voor 10:30 of pas na 16:00. ’s Avonds is er altijd nog plek: je betaalt dan bij Parking Centrum Oosterdok Amsterdam nóg minder voor je parkeerplaats. Fijn om te weten als je bijvoorbeeld naar Theater DeLamar, de Passenger Terminal of Club Panama gaat.

Let op: omleiding vanaf 9 april!

Wegens werkzaamheden is Parking Centrum Oosterdok niet te bereiken via de Piet Heinkade.

Meer informatie Verder naar website