€1 per uur
tussen 21:00
en 06:00

€1
per uur.

Oosterdoksstraat 150
1011 DK Amsterdam
020 420 33 81

Route

De leukste clubs van Amsterdam – Parkeren Amsterdam

De leukste clubs van Amsterdam Parkeren

Parkeren tijdens het uitgaan in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam zijn de parkeerplekken schaars. Parkeer daarom veilig, dichtbij en goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok op de Oosterdokskade. Via uitgang C loop je direct het centrum van de stad in, of kan je de tram of bus pakken op het centraal station. Overdag, van 06:00 tot 21:00 betaal je voor de eerste 5 uur maar €1 per 12 minuten. Na meer dan 5 uur parkeren (tot 24 uur) betaalt u het vaste bedrag van €15. ’s Nachts betaal je maar €1 per uur (tussen 21:00 en 06:00), ongeacht hoe laat je binnenrijdt.

Meer informatie onze parkeertarieven

Club AIR

Club AIR is een van de bekendste nachtclubs van Amsterdam, waar wekelijks verschillende grote feesten georganiseerd worden. Desondanks heeft de club het doel om altijd intiem te blijven in een warme atmosfeer, en dit is te voelen. De muziek die je bij Club AIR hoort is erg gevarieerd, en gaat van de nieuwste deuntjes en hitjes tot aan de old-school hiphop en r&b. Kortom, voor ieder wat wils!

Club AIR
Amstelstraat 16
1017 DA Amsterdam

Website van AIR

Meer informatie over Club AIR

Club Panama

Bij Club Panama kun je terecht voor hiphop, r&b, maar ook voor techno-beats en muziek uit de jaren tachtig en negentig. Heb je een echte speciale avond te vieren? Dan bieden ze hier de optie om een privé tafel te huren, om daar je eigen feestje te bouwen. Sta je liever op de grote dansvloer? Dat kan zeker, er is ruimte genoeg!

Club Panama
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam

Paradiso

Hoewel Paradiso beter bekend staat als poppodium dan als ‘club’, hoort het toch in het rijtje ‘leukste clubs van Amsterdam’ thuis. Al sinds 1968 treden er in Paradiso bekende namen op, met vele verschillende muziekstijlen, waar Pink Floyd misschien wel een van de bekendste van is. Met drie zalen, waarvan de grootste ongeveer een capaciteit heeft van 1,500 duizend man, worden optredens in dit opmerkelijke maar prachtige gebouw gegarandeerd een succes.

Club Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam

De website van Paradiso

Meer informatie over Paradiso